Interesse? Contact ons op 06-21291599 of stuur ons een e-mail.

Jan & Miranda

Beste Rob,
Eindelijk komen we een beetje toe aan het beantwoorden van mails en het geven van reacties. Dus ook aan jou. ... 
Reacties

Lammie & Andre

We willen je nog even bedanken voor zaterdagavond

Het was grandioos

Gewoon twee dagen nodig om weer bij te komen,

Ik denk dat we mekaar nog wel een keer weer zien na al die reactie,s

Iedereen vond het leuk en gezellig


Mariska

jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt; jullie zorgden ervoor dat de dansvloer steeds weer gevuld was. Bedankt.


Ramona & Herman

Hallo,
 
Wij hebben een top avond gehad.
De sfeer zat er goed in! Aan de muziek heeft het zeker niet gelegen.
 
Misschien volgende keer iets meer rekening houden met een zwangere bruid....minder boemboem muziek?
Het heeft onze avond er niet minder op gemaakt, maar mischien een tip ;-)
Verder alles TOP!


Robert & Christina

Hallo Rob,

 

 

Het is een super feest geworden! Wij konden het ons totaal niet voorstellen dat iedereen zou dansen en feesten, maar jij wist het voor elkaar te krijgen. De sfeer werd direct vanaf het begin goed opgebouwd en je draaide muziek voor jong en oud. Zelfs voor velen die al eerder een bruiloft hebben meegemaakt was onze bruiloft ongekend! Na de bruiloft kregen wij erg veel reacties over 'de goede DJ'. Kortom, een geslaagd feest en wij zijn zeer blij dat wij jouw hebben gekozen!


Matty & Bert

Hoi Rob,
We vonden de avond superleuk, we hebben van iedereen leuke positieve reacties gehad, mensen hebben het goed naar hun zin gehad!
Heel erg bedankt voor alles, de muziek was goed afgestemd op onze wensen en ook leuk dat je er echt een feest van maakte, bedankt voor deze onvergetelijke avond!!.
Groetjes en nogmaals bedankt!


Jeroen & Jasmijn

Beste Rob,
 
Wij hebben erg genoten van de avond  en waren blij dat wij toch voor de grotere optie gekozen hadden.
Wij hebben veel positieve  reacties gekregen en vooral de battles werden zeer goed ontvangen.
 Wij zouden je zeker aanraden bij vrienden en familie.
Nogmaals bedankt!


Wim

hallo Rob,
 
We hebben erg veel plezier gehad op de 29ste juni en vonden jullie  diensten en verzorging uitstekend!
We hebben veel leuke reacties van de mede feestgangers ontvangen.


Popko & Marloes

Hallo Rob,
Wij hebben een super leuke bruiloft gehad en het feest 's avond was echt een hele goede afsluiter!
We hebben van iedereen alleen maar hele leuke reacties gehad, "wat een feest, echt een top avond!"

De muziek en de show was helemaal naar onze wens, dus heel erg bedankt!
Succes en we hopen je nog een tegens te komen bij bijvoorbeeld een bruiloft van vrienden of zo ;)!


Chantal

Hoi Rob,

 

Wij hebben een top avond gehad. Super genoten.  Super gedraaid en er was geen nummer bij die me niet aanstond.  Nou je hebt t zelf kunnen zien, Nick heeft zelfs de hele avond gedanst en dat zegt heel wat. 


Jeroen & Wendy

Hallo Rob

Wij vonden het een super gezellige avond en de sfeer zat er mooi in!

 

Bedankt voor de goed verzorgde avond! 


Tom & Charlotte

Hoi Rob,

 Heel erg bedankt voor eergister!

Wat een feest!!

We hebben het top gehad!


Christian & Fenny

Hallo Rob,
 
We hebben echt een superfeest gehad. Dat had echt niet beter gekund.
  
Groetjes


Lammie & Andre

Hey Dj

We willen je nog even bedanken voor zaterdagavond

Het was grandioos

Gewoon twee dagen nodig om weer bij te komen,

Ik denk dat we elkaar nog wel een keer weer zien na al die reactie´s

Iedereen vond het leuk en gezellig


Goos & Evelien

Wij waren 11-05-2013 25 jaar getrouwd wij wilden wat anders dan een bandje, dus hadden wij gekozen voor De Bruiloft Feest Dj. Wij hebben een super avond gehad mede dankzij Rob. De reacties die wij kregen van onze gasten waren allen positief. Jullie zijn een echte aanrader voor een mooi, leuk en gezellig feest. SUPERRR!!
Rob het was super!! Wij willen jullie bedanken voor deze top avond.


Winy

Na mijn  50 jarig verjaardagsfeest heb ik veel leuke reacties gehad. De muziek  van De Bruiloft Feest Dj had ik zelf al eens meegemaakt bij een bruiloft. Heel veel en gezellig gedanst. Je wordt er vrolijk van. Rob en zijn team hebben ook mijn eigen feest de goede sfeer gegeven. In overleg wat muziekvoorkeuren uitgesproken en dat heeft Rob prima aangevoeld en uitgevoerd. Veel mensen op de dansvloer en ook was er ruimte voor een verzoekje van de "jongere"feestgangers. Mooi , ik denk er met veel tevredenheid aan terug. Dit vergeet je niet.
Nogmaals dank, Rob.


Jean Pierre & Marjolein
Hallo rob
Wij vonden het een super avond! De gasten waren zeer tevreden en ze vonden de muziek keuze zeer geslaagd..
Koen & Monika
Hallo Rob,
De muziek was echt voortreffelijk!! We hebben enorm genoten, net als alle gasten. We kregen ook na afloop alleen maar positieve reacties. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar (oudere) mensen die vonden dat de muziek wat te hard was....maar ja....muziek moet ook niet te zacht zijn toch? haha De dansvloer is nog geen minuut leeg geweest en ook dat lijkt mij een teken dat het helemaal goed zat met de muziek en het volume ;-) Welke muziek gebruikte jij zelf als begin en afsluiting? Dat vond ik namelijk ook helemaal geweldig. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Groetjes Koen en Monika
Nick & Chantal
Dag Rob,
Beetje een late reactie, maar we zijn net terug van onze vakantie in Thailand. Het feest van onze bruiloft was geweldig! We hebben ook veel leuke reacties gekregen van de gasten. We hoorden zelfs dat onze zwager je visitekaartje heeft gevraagd, dus wie weet zien we je binnenkort weer, haha! Nogmaals bedankt voor het gezellige feest! Hartelijke groeten,
Nick en Chantal
Ruud & Yvette
Hallo Rob,
Wij vonden het een super avond en aan de reacties van familie en vrienden e.d. hebben zij het ook naar hun zin gehad. Wij zullen dan ook De Bruiloft Feest Dj aan iedereen aanraden. Bedankt voor een mooie en gezellige Top avond.
Groeten Ruud en Yvette
Bouke & Jessica
Hey rob,
We hebben echt een super avond gehad, we hebben alleen maar positieve reacties gehad, echt geweldig! We zouden het zo weer over doen haha. We willen je nog heel erg bedanken voor een super avond, je deed het geweldig een echte aanrader. we zullen reclame voor je maken. We wensen je succes met je onderneming, een echte aanrader voor iedereen super bedankt!!
Groetjes bouke en jessica
Rudolf & Suzanne
Hoi Rob,
Wij zijn bezig met het maken van een filmpje voor op je site. Het was allemaal helemaal perfect en alleen maar goede reacties gehad van de avond, we hebben genoten en natuurlijk veel gedanst..:) Als het goed is zie je de foto's of het filmpje binnenkort tegemoet.
Groeten Rudolf en Suzanne
Pascal & Laura
Hey Rob,
We vonden de avond geweldig!! het was een fantastisch feest. Wat wij ook leuk vonden, was "de battle". Dat kan je wel vaker toepassen denken wij. Nog hartstikke bedankt voor een onvergetelijke avond. Met vriendelijke groet,
Pascal en Laura
Jan & Miranda
Beste Rob,
Eindelijk komen we een beetje toe aan het beantwoorden van mails en het geven van reacties. Dus ook aan jou. Toen jullie op de bruiloft aan kwamen met de aanhangwagen schrokken we wel even licht; wat een installatie had je bij je! Al snel kreeg alles vorm en zag de presentatie van jullie er prachtig uit. We hebben trouwens geen last gehad van het opbouwen. De openingsmuziek (panfluit) was erg aanstekelijk. We hebben van meerdere kanten gehoord dat mensen dat geweldig vonden. De muziekkeuze van jullie was prima. Niet alles kwam helemaal goed uit de verf, maar dat pakten jullie erg goed op. Dit lag dan weer meer aan het publiek dan aan jullie. Tja, die grote groep niet-dansende voetballers... maar die hebben jullie ook nog mooi te pakken gehad. Ha! Ze vonden het trouwens geweldig dat ze mochten zingen. Ze hebben het er nu nog over! Dat geldt eigenlijk voor het hele feestje. Iedereen heeft het er nog over hoe geweldig het was. En daar hebben jullie een grote bijdrage aan geleverd. Het was in onze optiek best hard werken voor jullie, maar het is jullie gelukt om er een geweldig feest van te maken. Chapeau! Het contact was ook prima. We vonden het erg fijn dat we van te voren een gesprek hebben gehad over wat wij wilden. En we hebben het gevoel dat jullie ook geleverd hebben wat we afgesproken hebben. Bedankt voor een erg mooie avond. Het was een geslaagd feest, met een goede sfeer.
Groeten,
Jan en Miranda
Arie & Yvonne
Hoi Rob & Jorgen
We willen jullie nog even bedanken voor jullie fantastische optreden! We wouden een berichtje in je gastenboek doen, maar die heb je niet? Iedereen was heel tevreden over de muziek! Echt onze complimenten..
Groetjes Arie en Yvonne
Jean Patrick & Melanie
Hey Rob,
Het was echt super gezellig!! Ondanks de warmte waren de meesten toch binnen. Wij vonden het heel gezellig en aan de verhalen van anderen te horen zij ook. Je deed het heel leuk, top! Ik heb gewoon alle foto's bijgevoegd waar je op staat, hihi veel dus!
Groetjes Melanie
Jan & Lenie
Hallo Rob en Jorgen,
Wij hebben een fantastische avond gehad waarop we met een heel goed gevoel terug kunnen kijken. Jij hebt daar met je compagnon een flinke bijdrage aan geleverd. De muziek was in onze beleving geweldig. Alle nummers die we als suggestie aandroegen kwamen voorbij. We hebben veel positieve reacties gehad op de avond en ook op jullie optreden. Enkelen vonden het geluid wel wat aan de harde kant (voornamelijk de wat oudere mensen) maar verder alleen maar positieve reacties gehad. Men vond het een top avond en we hopen dat jullie het ook zo hebben ervaren. We willen jullie dan ook heel erg bedanken. We zullen de leukste foto's deze week nog aan je mailen.
Groetjes,
Jan en Lenie
Audrey & Rik
Wij zijn pas getrouwd en hebben onze feestavond muzikaal laten verzorgen door De Bruiloft Feest Dj uit Emmer Compascuum . Alles was tot in de puntjes perfect verzorgd en zeker ook door de geweldige muziek en het perfect aanvoelen van de sfeer en het daarop inspelen van de DJ's is het voor ons een avond geworden om nooit te vergeten !! Via deze weg willen wij Rob van De Bruiloft Feest Dj nomaals bedanken voor hun bijdrage aan onze bruiloft. Rob het was top , Bedankt !!!!!!!
Fernando & Marina
Wij zijn getrouwd en voor de muziek hadden wij contact opgenomen met De Bruiloft Feest Dj. Rob en zijn team verzorgden de muziek voor ons en alles was echt super geregeld. Ze wisten een mooi sfeertje te creeeren en kregen daarmee iedereen de dansvloer op. Bij deze nog een dikke duim voor Rob en zijn team van De Bruiloft Feest Dj!!!!!
Eddy & Hilda
Wij hebben echt een fantiastisch feest gehad.
Eerlijk gezegd was Eddy in het begin nogal twijfelachtig over een DJ omdat hij zelf al van jongs af aan in een band gespeeld heeft.
Maar achteraf gezien is dit een goede keuze geweest en hebben wij geen seconde spijt gehad!
Wat een prachtig feest en wat hebben jullie het super gedaan!
Je hebt geen woord gelogen toen je zei dat het allemaal goed zou komen...
Wij hebben genoten van de avond!

Hartstikke bedankt voor de supermooie avond!!!
Dave & Rian
De avond was perfect, van de gasten ook alleen maar positieve reacties ontvangen.
Het was erg leuk om te zien dat de dansvloer de gehele avond gevuld was
en ook met mensen die normaal geen stap op de dansvloer zetten,
echt super!
Bedankt